hero-image

Computer en laptop reparatie

Computer & laptop reparatie

Computer en laptop reparatie aan huis

U zit rustig achter uw computer en plotseling: een zwart scherm of het geluid werkt niet meer. Of het lukt niet om bepaalde programma’s te installeren. Uw computer is kapot en u krijgt hem zelf niet meer aan de praat. Computerproblemen, wat nu? De monteurs van Monteur aan Huis komen bij u thuis voor computer en laptop reparatie.

 

Computer en laptop reparaties aan huis
Wij komen bij u thuis om het probleem te constateren en de computer te repareren. Onze monteurs hebben altijd hardware en software bij zich. Ze kunnen dus vrijwel meteen de computer reparatie uitvoeren of het kapotte onderdeel vervangen. Hierdoor lossen wij 99% van de problemen direct bij u thuis op. Blijkt de reparatie gecompliceerder? Dan neemt de monteur uw computer mee naar onze werkplaats en voert de reparatie daar uit. Na reparatie wordt de computer weer bij u thuis gebracht. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

 

Ja, ik wil onderhoud aan mijn computer

 

Onze monteurs zijn op de hoogte van de laatste ICT kennis en passen deze kennis dagelijks toe. Zo kunnen wij u het juiste advies geven of de juiste handeling toepassen bij uw computer of laptop.

 

Een nieuwe laptop of pc
Is uw computer of laptop toe aan vervanging ? Ook hierbij kunnen onze monteurs u helpen. Ze hebben altijd hardware bij zich en kunnen u adviseren over wat het beste bij u past. Daarnaast helpen ze u meteen bij het installeren van de belangrijkste software en het goed inrichten van uw nieuwe laptop of computer. Zo kunt u meteen gebruik maken van uw nieuwe device!

 

Tarieven

Direct een afspraak maken

  Sleep en plaats bestanden hier of blader in bestanden

  chat-image

  Klantenservice

  Kunnen we je helpen?

  We zijn bereikbaar op

  Ma t/m vr

  08.30 - 21.00

  Zaterdag

  10.00 - 17.00

  Zondag

  Gesloten