hero-image

Programma's en pakketten

Windows 11

Microsoft Windows 11 op uw computer of laptop?

 

Microsoft heeft de nieuwste versie van Windows gelanceerd. Windows 11 is sneller, intuïtiever en socialer dan de voorganger, Windows 10. Wat is er nieuw?

 

 • Windows 11 biedt een rustige en creatieve ruimte waar u uw passies kunt nastreven door middel van een frisse ervaring. Van een verjongd Startmenu tot nieuwe manieren om verbinding te maken met uw favoriete mensen, nieuws, games en inhoud: Windows 11 is de plek om op een natuurlijke manier te denken, u uit te drukken en te creëren.
 • Krijg eenvoudig toegang tot alle apps die u nodig heeft en multitask met gemak met tools zoals Snap-indelingen, bureaubladen en een nieuwe, intuïtievere redocking-ervaring.
 • Maak rechtstreeks vanaf uw desktop contact met de mensen om wie u geeft met Microsoft Teams. Bel of chat gratis, ongeacht het apparaat waarop men zich bevindt.
 • Windows 11 is sneller dan zijn voorganger, hetgeen te danken is aan het verwijderen van enkele verouderde features en functies uit het opstartproces. Tevens is de beveiliging aangescherpt en vereist de installatie TPM (Trusted Platform Module), dit wordt gebruikt om gevoelige gegevens (zoals, aanmeldgegevens, gezichtsherkenning, encryptiesleutels etc.) hardwarematig te beveiligen tegen ransomware, malware, woordenboekaanvallen, ongewenste aanpassingen aan de firmware etc.

 

Maakt u op dit moment gebruik van Windows 10? Dan zijn de licentiekosten voor de upgrade voor u gratis.

 

Windows 11 installeren

Wilt u weten of uw systeem geschikt is voor Windows 11 of heeft u een andere vraag over de nieuwste Windows versie? Plan dan kosteloos een adviesgesprek in met 1 van onze monteurs. De monteur gaat op afstand een tool draaien om te kijken of uw systeem geschikt is voor een upgrade.

 

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek inplannen

 

Tevens bieden wij ook een installatieservice aan om Windows 11 voor u te installeren. Wilt u meer weten over het installeren van Microsoft Windows op uw device, vraag hiernaar tijdens het adviesgesprek met onze monteurs.

 

Windows 11

 

Direct een afspraak maken

  Monteur aan huis

  Lidmaatschap

  Wilt u computerproblemen preventief voor zijn? Of heeft u regelmatig vragen of problemen met uw computer of laptop? Dan is het Monteur aan Huis lidmaatschap de oplossing voor u! Voor slechts €7.50 per maand geniet u van onbeperkt computerhulp op afstand, telefonisch support en korting op al onze diensten/producten.

  Nu lid worden

  Onbeperkt gebruik maken van onze hulp op afstand-service

  Gratis een onderhoudsbeurt 
t.w.v. €99,90

  50% korting op onze ‘Monteur Aan Huis’- service

  Nu lid worden

  nu voor

  7 ,50 0

  per maand

  bg bg
  Nu lid worden
  chat-image

  Klantenservice

  Kunnen we je helpen?

  We zijn bereikbaar op

  Ma t/m vr

  08.30 - 21.00

  Zaterdag

  10.00 - 17.00

  Zondag

  Gesloten