hero-image

Computer & laptop reparatie

Computer opschonen / onderhoudsbeurt

Computer onderhoud

Niets zo frustrerend als lang moeten wachten voordat een computer is opgestart. Helaas wordt een computer of laptop na verloop van tijd trager. Dit komt door niet geheel verwijderde bestanden, verouderde drivers, niet up-to-date zijn van het besturingssysteem of een schijf welke niet gedefragmenteerd is.

Gelukkig valt daar iets aan te doen!

 

Laat uw computer opschonen door onze monteurs

 

Onze monteurs onderzoeken eerst uw computer om zo het probleem te traceren. Vervolgens zullen zij uw laptop of pc opschonen, bij u thuis of op afstand.

 

Wat gaan onze monteurs doen? Er zijn een aantal mogelijkheden, zoals het opschonen van het besturingssysteem, verwijderen van ongewenste programma’s, antivirussoftware controleren en het scannen op malware. Onze monteurs laten u ook zien hoe u zelf het probleem in de toekomst kunt voorkomen.

Het goed onderhouden van uw laptop of pc is essentieel voor de levensduur van uw device.  We raden het aan om met enige regelmaat uw laptop of computer met enige regelmaat zelf op te schonen of een afspraak met onze monteurs in te plannen. Na een onderhoudsbeurt werkt uw laptop of computer weer als nieuw!

 

Waarom de hulp van Monteur aan Huis inschakelen?

De monteurs van Monteur aan Huis zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring met computers en laptops. Binnen 24 uur zorgen we ervoor dat uw computerprobleem verholpen zijn.

 

Tarieven

Direct een afspraak maken

  Monteur aan huis

  Monteur aan Huis lidmaatschap

  Wilt u computerproblemen preventief voor zijn? Of heeft u regelmatig vragen of problemen met uw computer of laptop? Dan is het Monteur aan Huis lidmaatschap de oplossing voor u! Voor slechts €6,95 per maand geniet u van onbeperkt computerhulp op afstand, telefonisch support en korting op al onze diensten/producten.

  Nu lid worden

  Onbeperkt gebruik maken van onze Hulp op afstand-service t.w.v. €29,95 per keer

  2 keer per jaar gratis een onderhoudsbeurt 
t.w.v. €99,90

  25% korting op onze ‘Monteur Aan Huis’- service

  Nu lid worden

  nu voor

  6.95 ,50

  per maand

  bg bg
  Nu lid worden
  chat-image

  Klantenservice

  Kunnen we je helpen?

  We zijn bereikbaar op

  Ma t/m vr

  08.30 - 21.00

  Zaterdag

  10.00 - 17.00

  Zondag

  Gesloten