hero-image

Direct hulp

Afspraak maken

Maak eenvoudig een afspraak
voor een Monteur Aan Huis

Heeft u een probleem met uw pc, laptop of internet en gaat uw voorkeur uit naar een monteur die bij u thuis langskomt? Dan is de Monteur aan Huis service iets voor u! Onze Monteur Aan Huis onderzoekt het probleem. Kleine computer– of laptop reparaties en internet problemen die direct opgelost kunnen worden, zal de monteur ter plekke, bij u thuis oplossen zonder aanvullende kosten. Wanneer de oplossing een grotere reparatie of onderhoud aan uw laptop, computer of internet is, dan worden eventuele extra kosten altijd vooraf met u besproken.

Liever geholpen via Hulp op afstand?

Veel problemen kunnen we met onze Hulp op afstand software voor u oplossen. Wij kunnen met deze software eenmalig na akkoord van u uw computer op afstand besturen en beheren en daarmee uw probleem op afstand oplossen. Wel zo makkelijk, neem daarom nu contact met ons op!

Bestel uw Hulp op Afstand

Monteur bij u thuis

U wil graag een monteur bij u thuis? Dat kan vaak al binnen 1 werkdag. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op of maak direct online een afspraak door op onderstaande button “Afspraak maken” te klikken.

Bestel een Monteur aan Huis

Direct een afspraak maken

  Sleep en plaats bestanden hier of blader in bestanden

  Monteur aan huis

  Lidmaatschap

  Wilt u computerproblemen preventief voor zijn? Of heeft u regelmatig vragen of problemen met uw computer of laptop? Dan is het Monteur aan Huis lidmaatschap de oplossing voor u! Voor slechts €7,50 per maand geniet u van onbeperkt computerhulp op afstand, telefonisch support en korting op al onze diensten/producten.

  Nu lid worden

  Onbeperkt gebruik maken van onze Hulp op afstand-service t.w.v. €40,- per keer

  Gratis een onderhoudsbeurt t.w.v. €99,90

  Een gratis APK t.w.v. €49,95

  50% korting op onze ‘Monteur Aan Huis’- service

  Nu voor

  7 ,50

  Per maand

  bg bg
  Nu lid worden
  chat-image

  Klantenservice

  Kunnen we je helpen?

  We zijn bereikbaar op

  Ma t/m vr

  08.30 - 21.00

  Zaterdag

  10.00 - 17.00

  Zondag

  Gesloten