Monteur aan huis

28 juni 2022

Problemen met uw internet?

Monteur aan Huis biedt diverse oplossingen voor uw internet problemen. Heeft u last van trage internetverbinding of een storing aan uw internet? Dan biedt Monteur aan Huis deskundige internet hulp. Heeft u hulp nodig bij het aansluiten van een nieuwe veilige internetverbinding of wilt u een het bereik van een bestaande internetverbinding aanpassen of uitbreiden? Ook dan helpt Monteur aan Huis u graag.

Een passende oplossing voor ieder internet probleem

Bij problemen met internet kan de oorzaak van het probleem bij verschillende onderdelen liggen. Bij de router, het modem, of bij de instellingen van het internet. Daarnaast kan het ook komen door een internetstoring bij de provider. Of door een probleem binnen uw computer. Best ingewikkeld dus. Maar niet voor ons! Monteur aan Huis biedt een passende oplossing voor ieder internet probleem, met onze internet hulp lossen wij uw problemen met internet zorgvuldig voor u op.

Hoe lost Monteur aan Huis uw internet problemen op?

Heeft u een vraag over uw internetverbinding of om een internetstoring te verhelpen? Dan probeert onze expert u altijd eerst telefonisch te helpen. Dat scheelt u een hoop tijd en zo kunt u weer snel gebruik maken van het internet. Is het probleem toch wat ingewikkelder? Dan komt een van onze monteurs bij u aan huis, op een moment dat u gelegen komt. Die monteur gaat niet weg totdat hij een oplossing heeft voor uw problemen met internet, of er wordt een vervolgafspraak ingepland. Ook kunt u ervoor kiezen om uw computer, laptop of internet apparaat kosteloos bij u thuis te laten ophalen. Dan wordt deze als het probleem is verholpen weer netjes bij u thuis afgeleverd. Neem contact op om af te stemmen wat het beste bij u past.

 

chat-image

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

We zijn bereikbaar op

Ma t/m vr

08.30 - 21.00

Zaterdag

10.00 - 17.00

Zondag

Gesloten