Monteur aan huis

03 februari 2024

Installatie aan Huis

Monteur aan Huis heeft bij aanschaf van een nieuwe computer en/of laptop een unieke service, namelijk onze Installatie aan Huis service. Graag leggen wij u uit wat deze service precies inhoudt.

Bezorgen, Aansluiten & Instellen

Onze monteur zorgt dat het apparaat compleet gebruiksklaar wordt gemaakt. Zo zorgt de monteur ervoor dat uw nieuwe apparaat wordt ingesteld op uw netwerk en dus verbinding heeft met het internet. Ook sluit de monteur indien van toepassing randapparatuur aan zoals bijvoorbeeld uw printer of speakers.

Documenten & Afbeeldingen

Inbegrepen bij de Installatie aan Huis service is het overzetten van uw bestanden (documenten, foto’s etc.)  van uw oude apparaat naar het nieuwe systeem. Zo raakt u niets kwijt en kunt u op het nieuwe systeem weer verder waar u gebleven was! Start het oude apparaat niet meer op? Geen probleem! Ook dan kunnen wij bij u bestanden en deze voor u overzetten. Als uw oude harde schijf defect is, is er ook nog de mogelijkheden om gebruik te maken van onze data recovery*!

*tarieven afhankelijk van hoeveelheid data & urgentie, voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Software

Veelal kunnen wij ook uw programma’s overzetten naar het nieuwe systeem. Indien een programma een licentie sleutel vereist, is het van belang dat u deze nog in het bezit heeft. Monteur aan Huis levert indien nodig ook allerlei verschillende soorten software. Mocht het dus noodzakelijk zijn, kunt u direct bij de monteur een nieuwe licentiesleutel aanschaffen.

Instructie van het nieuwe systeem

Na het aansluiten & gebruiksklaar maken van uw nieuwe apparaat volgt er een uitgebreide uitleg over uw nieuwe systeem. Zodat u niet tegen problemen aan loopt als de monteur weer weg is. Samen met onze monteur controleert u of het nieuwe apparaat naar wens is ingesteld. Mocht het voorkomen dat u toch nog vragen heeft na de installatie aan huis, neem dan contact op met onze helpdesk.

 

chat-image

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

We zijn bereikbaar op

Ma t/m vr

08.30 - 21.00

Zaterdag

10.00 - 17.00

Zondag

Gesloten