Monteur aan huis

29 juni 2022

Kan een computer reparateur mij helpen?

Wat doet u als uw computer of laptop ermee stopt? Heeft het nog zin om deze te laten repareren of is het beter om een nieuwe aan te schaffen? Er zijn een aantal vragen waarmee u voor uzelf kan beslissen wat de beste optie is.

Vragen die u uzelf kunt stellen, zijn:

  • - Hoe oud is mijn device?
  • - Heb ik nog garantie op mijn laptop of computer?
  • - Ken ik iemand die handig is hiermee of moet ik op zoek naar een computer reparateur?
  • - Komt deze computer reparateur aan huis of gaat dit online?

Hoelang gaat een computer mee?

Laptop en computers hebben meestal 1-2 jaar garantie. In de garantieperiode kunt u altijd naar de winkel toe gaan zodat een ervaren monteur naar uw device kan kijken. Net als bij auto’s daalt de waarde van laptops in het eerste jaar het snelst. Na zo'n 5 à 6 jaar is een laptop economisch afgeschreven. Maar dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat uw laptop of computer na 6 jaar vervangen moet worden, als u het device niet langer gebruikt kan deze vaak veel langer mee. Merkt u dat uw computer of laptop trager wordt? Onze monteurs kijken graag met u op afstand of bij u thuis hoe ze u uw device weer sneller kunnen krijgen. De computer reparateurs kunnen u ook adviseren over diverse programma’s die uw computer opschonen en sneller maken.

Computer reparateur aan huis

Is uw computer of laptop uitgevallen en krijgt u deze niet meer aan de gang? Onze monteurs zijn dagelijks bereikbaar om u te helpen. Komen we telefonisch niet tot een oplossing? Dan komt er een computer reparateur bij u aan huis. U kunt zelf ook meteen een afspraak maken voor een monteur aan huis. De computer reparateur heeft altijd software en hardware mee, zo hebben wij een passende oplossing voor elke computervraag! 

chat-image

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

We zijn bereikbaar op

Ma t/m vr

08.30 - 21.00

Zaterdag

10.00 - 17.00

Zondag

Gesloten