Monteur aan huis

29 juni 2022

Installeren Windows

Is uw computer ontzettend traag? Of heeft u last van een hardnekkig computervirus dat u zelf niet kan verwijderen? Soms is het noodzakelijk om een complete installatie van Windows uit te voeren. Bij Monteur aan Huis kunt u terecht voor de juiste software. U heeft dan de laatste versie van Windows en uiteraard een legale licentie. Onze monteurs installeren het voor u en maken daarbij meteen een back-up van uw gegevens. Zo gaan er geen belangrijke bestanden verloren. Uw besturingssysteem is weer klaar voor de toekomst!

Windows installeren door Monteur aan Huis

Het zelf sleutelen in het besturingssysteem van uw computer kan gevaarlijk zijn. Vooral als u niet precies weet waar u op moet letten of wat u precies moet doen. Voordat u het weet, verwijdert u belangrijke bestanden en programma’s. Daarom is het altijd verstandig een monteur in te schakelen. U heeft er geen omkijken meer naar en binnen de kortste keren is het probleem verholpen. Het is ook mogelijk (indien u nog een oudere versie van Windows heeft) om het systeem te upgraden naar Windows 1o of 11. Vraag de monteur naar de mogelijkheden en of Windows 10 of 11 wel geschikt is voor uw situatie.

Programma installeren of verwijderen 

Het lijkt zo simpel: software installeren of verwijderen. In de praktijk kan er echter veel misgaan. Bij het installeren van een programma moeten er na installatie vaak nog veel dingen worden ingesteld. Denk aan het juiste e-mailaccount of de juiste server. Als software niet op de juiste manier wordt verwijderd, dan kan het gebeuren dat er belangrijke gegevens of programma’s per ongeluk van uw computer verdwijnen.

Onze monteurs kunnen snel en eenvoudig voor u een programma installeren of verwijderen. Dat kan telefonisch of persoonlijk bij u thuis, neemt contact met ons. 

chat-image

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

We zijn bereikbaar op

Ma t/m vr

08.30 - 21.00

Zaterdag

10.00 - 17.00

Zondag

Gesloten