Monteur aan huis

29 juni 2022

Hulp bij computer problemen

Heeft u regelmatig last van vervelende foutmeldingen op uw computer? Of is uw computer ineens traag geworden? Of krijgt u uw computer niet meer opgestart? Monteur aan huis heeft ervaren monteurs in dienst die precies weten hoe ze uw computerprobleem moeten verhelpen. 

Wanneer op afstand en wanneer thuis?

Afhankelijk van uw hulpvraag bieden wij hulp op afstand op komt er een monteur bij u thuis. Vaak kan er online al veel gefixt worden en kunnen monteurs vanuit op afstand met u mee kijken. 

Hoelang duurt het voordat een monteur bij mij thuis komt?

Heeft u computerhulp nodig waarbij een monteur bij u langs moet komen? Wanneer u een afspraak maakt via onze website of via onze hulplijn, kunt u een tijdstip en dag aangeven wat u het beste uitkomt. We streven ernaar om binnen 24 uur na uw aanvraag een monteur bij u langs te sturen. 

Hoe werkt een monteur op afstand?

Voor op hulp op afstand hebben wij onze eigen, veilige software. De software is zeer gemakkelijk in gebruik. Wanneer u telefonisch contact heeft met een van onze monteurs, geven zij u duidelijke instructies hoe onze software werkt. Tijdens het bellen krijgt een eenmalige code, die u in ons portaal kunt invoeren. Met deze code geeft u ons eenmalig toegang tot uw systeem en kunnen wij op afstand meekijken met u. Nadat wij de softwareverbinding verbreken kunnen wij geen toegang tot uw systeem meer krijgen. 

Hoe gaat een monteur aan huis te werk?

Is uw vraag te complex voor hulp op afstand? Onze monteurs komen graag bij u thuis langs om u computer hulp aan te bieden. Heeft u een afspraak gemaakt? Zorg dan dat u op het afgesproken tijdstip thuis bent en dat de monteur goed bij de werkplek kan. Dus bij uw computer of meterkast. 

Hoeveel kost een monteur aan huis?

Op onze tarievenpagina vindt u een overzicht van de tarieven per dienst. 

Afspraak maken voor computer hulp

Wij zijn maandag t/m zaterdag bereikbaar voor het maken van een afspraak. U kunt ons bellen, whatsappen of maak een afspraak via ons formulier.

 

 

chat-image

Klantenservice

Kunnen we je helpen?

We zijn bereikbaar op

Ma t/m vr

08.30 - 21.00

Zaterdag

10.00 - 17.00

Zondag

Gesloten