Monteur aan Huis: Uw computerhulp op afstand en thuis!

Wilt uw computer niet opstarten, bent u documenten kwijt of krijgt u geen internetverbinding?
Onze monteurs lossen ál uw computer-, laptop- of internetproblemen snel en vakkundig op!

Direct hulp nodig? Bel 088-4010444

WAT IS EEN VIRUS EN SPYWARE?

Virus

Een computervirus is een klein programma die zich onopgemerkt op uw computer of laptop installeert. Dit verstoort vervolgens de werking van de computer en kan gegevens verwijderen of beschadigen. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden computer. Het verwijderen van een virus is gecompliceerd werk. Monteur aan Huis heeft zich hier daarom in gespecialiseerd en helpt u graag verder. Ook voor het opschonen en onderhouden van de computer kunt u bij ons terecht.

Spyware

Spyware is een infectie op uw computer die zich zonder uw toestemming installeert. Hierdoor kan de computer of laptop vaak niet meer goed functioneren of zelfs niet meer opstarten. Net als bij een virus wordt spyware geïnstalleerd zonder dat de gebruiker dit weet. Het verschil is dat spyware uitdrukkelijk is bedoel om uw gegevens te stelen. Vaak gebeurt dit voor reclamedoeleinden. Voor het verwijderen van spyware kunt u altijd contact opnemen met Monteur aan Huis. Wij verwijderen spyware en leveren software om dit in de toekomst te voorkomen.

Antivirusscanner

Met uw computer of laptop bent u waarschijnlijk vaak bezig met vertrouwelijke werkzaamheden zoals internetbankieren. Ook zitten er waarschijnlijk veel persoonlijke bestanden op uw computer, die u liever niet kwijt raakt. Daarom is het belangrijk dat uw computer altijd goed beveiligd is. Wij raden u aan om uw computer of laptop te beveiligen met BullGuard Internet Security. Dit is een veelvuldig bekroonde internet beveiligingspakket en onder andere door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste virusscanner. Koop BullGuard Internet Security bij Monteur aan Huis voor slechts €69,95 en wij zorgen volledig kosteloos voor de installatie van het programma.

Meer informatie over Bullguard Internet Security >> 

Computer reparatie