INTERNET PROBLEMEN OPLOSSEN

Monteur aan Huis biedt diverse oplossingen voor uw internet problemen. Heeft u last van trage internetverbinding of een storing in uw internet? Dan biedt Monteur aan Huis deskundige internet hulp. Heeft u hulp nodig bij het aansluiten van een nieuwe veilige internetverbinding of wilt u een het bereik van een bestaande internetverbinding aanpassen of uitbreiden? Ook dan helpt Monteur aan Huis u graag.

Een passende oplossing voor ieder internet probleem

Bij problemen met internet kan de oorzaak van het probleem bij verschillende onderdelen liggen. Bij de router, het modem, of bij de instellingen van het internet. Daarnaast kan het ook komen door een internetstoring bij de provider. Of door een probleem binnen uw computer. Best ingewikkeld dus. Maar niet voor ons! Monteur aan Huis biedt een passende oplossing voor ieder internet probleem, met onze internet hulp lossen wij uw problemen met internet zorgvuldig voor u op.

Hoe lost Monteur aan Huis uw internet problemen op?

Heeft u een vraag over uw internetverbinding of om een internetstoring te verhelpen? Dan probeert onze expert u altijd eerst telefonisch te helpen. Dat scheelt u een hoop tijd en zo kunt u weer snel gebruik maken van het internet. Is het probleem toch wat ingewikkelder? Dan komt een van onze monteurs bij u aan huis, op een moment dat u gelegen komt. Die monteur gaat niet weg totdat hij een oplossing heeft voor uw problemen met internet, of er wordt een vervolgafspraak ingepland. Ook kunt u ervoor kiezen om uw computer, laptop of internet apparaat kosteloos bij u thuis te laten ophalen. Dan wordt deze als het probleem is verholpen weer netjes bij u thuis afgeleverd.

Bel ons voor al uw internet problemen of storingen! Neem direct contact met ons op via 088-4010444 of:

Maak een afspraak
Internet problemen oplossen

TARIEVEN

Wat zijn de tarieven voor het oplossen van internet problemen?

Monteur aan Huis bespreekt vooraf de kosten met u, zo weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt per dienst, niet per uur, en wij rekenen geen voorrijkosten!

Tarief

U kunt Monteur aan Huis op 4 manieren inschakelen, met elk een eigen starttarief:

1. Kom bij ons langs: GRATIS
2. Hulp op afstand: 29,95 – GRATIS voor leden
3. Ophaal- & brengservice: GRATIS
4. Monteur aan huis: 49,95 – 37,50 voor leden

Meer informatie

Netwerkdiensten

Onze vaste tarieven:

E-mail instellen: 19,95

Extra computer, laptop of printer aansluiten: 19,95

Internet instellen/aansluiten: 39,95

(Draadloos) Netwerk instellen/aansluiten: 39,95

Lidmaatschap

Word lid van Monteur aan Huis voor slechts 6,95 per maand en profiteer direct van een jaar lang onbeperkt hulp op afstand, gratis onderhoudsbeurten en diverse kortingen!

Word lid!