E-MAIL INSTELLEN

We zien het maar al te vaak: e-mailaccounts die niet goed zijn ingesteld. Een nieuwe computer of overstappen naar een andere hostingpartij betekent dat u uw e-mail opnieuw moet instellen. Maar hoe zorgt u dat het goed gebeurt? Monteur aan Huis controleert of u via webmail en uw e-mailprogramma bij uw berichten kunt. Instellingen aanpassen voor meerdere accounts? Ook dat maken we voor u in orde.

E-mail instellen? Monteur aan Huis helpt bij al uw e-mailproblemen

De meeste e-mailaccounts hebben standaard een spamfilter. De spamberichten komen hierdoor in een aparte map terecht. Weet u waar u die berichten kunt bekijken? Onze monteurs leggen uit hoe u een bericht als spam markeert. Ook laten ze zien hoe u een bericht juist naar uw inbox kunt verplaatsen. Daarnaast helpen ze u met het instellen van het spamfilter, zodat de meeste berichten automatisch op de juiste plek terechtkomen.

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op via 088-4010444 of:

Maak een afspraak
Computer reparatie

TARIEVEN

Wat kost het instellen van uw e-mail?
Monteur aan Huis bespreekt vooraf de kosten met u, zo weet u altijd waar u aan toe bent. U betaalt per dienst, niet per uur, en wij rekenen geen voorrijkosten!

Tarief

U kunt Monteur aan Huis op 4 manieren inschakelen, met elk een eigen starttarief:

1. Kom bij ons langs: GRATIS
2. Hulp op afstand: 29,95 – GRATIS voor leden
3. Ophaal- & brengservice: GRATIS
4. Monteur aan huis: 49,95 – 37,50 voor leden

Meer informatie

Netwerkdiensten

Onze vaste tarieven:

E-mail instellen: 19,95

Extra computer, laptop of printer aansluiten: 19,95

Internet instellen/aansluiten: 39,95

(Draadloos) Netwerk instellen/aansluiten: 39,95

Lidmaatschap

Word lid van Monteur aan Huis voor slechts 6,95 per maand en profiteer direct van een jaar lang onbeperkt hulp op afstand, gratis onderhoudsbeurten en diverse kortingen!

Word lid!