hero-image

Programma's en pakketten

Programma’s & pakketten

Software installatie aan huis of op afstand

De volgende pakketten worden door Monteur aan Huis aangeboden, inclusief installatie op afstand (gratis) of aan huis (betaald)

 

Nieuwste Microsoft Office pakket
Microsoft Windows PRO
Internet beveiliging (anti-virus/anti-phishing/anti-mallware)
Backup software

Verder installeren we natuurlijk ook uw eigen software die u al in huis heeft, dit kan met onze Hulp op afstand dienst.

 

Ja, ik heb hulp nodig met software installatie

 

Microsoft Office pakket installeren
Wilt u graag het nieuwste Microsoft Office pakket installeren op uw laptop of computer, maar lukt dit niet? Onze monteurs helpen u graag. Met een Microsoft Office pakket kunt u thuis gebruikmaken van onder andere Word, Excel en Powerpoint. Wij kunnen u ook helpen om Microsoft Windows 10 PRO voor u te installeren, op afstand of bij u thuis. Microsoft Windows 10 PRO is snel, heeft geüpgradede beveiligingsfeatures en is een ideaal programma voor multitasking op uw laptop of computer.

 

Ook bij het installeren van andere software assisteren wij u graag of nu in het bezit bent van een computer met Windows of bijvoorbeeld een macbook. Wij zorgen voor de juiste installatie, zodat u de software daarna meteen kunt gebruiken!

Hulp bij internetbeveiliging
Wie weet heeft u het al een keer meegemaakt; u heeft per ongeluk op een onbekende website of mail geklikt en computer heeft ineens een virus. Het is zeer belangrijk om uw computer of laptop goed te beschermen tegen virussen. Onze monteur kunnen op afstand of bij u thuis internet beveiligingssoftware installeren, zodat u altijd beschermd bent tegen virussen.

 

Back-up laten maken door onze monteurs
Wilt u een back-up van of computer of laptop maken? Met een back-up maakt u een reservekopie, zodat u zeker weet dat u uw documenten of foto’s niet kwijt raakt. Gaat er iets mis met uw computer of laptop, dan kunt u altijd deze reservekopie terugzetten zodat u weer bij uw bestanden kan. Onze professionele monteurs hebben hier ruime ervaring mee en adviseren in software die het best past bij uw wensen.

 

Hulp of afstand of bij u thuis
De monteurs kunnen bovenstaande diensten volledig op afstand voor u uitvoeren. Ze leggen hierbij stap voor stap aan u uit wat ze precies aan het doen zijn. Wilt u liever dat er een monteur bij u thuis langs komt? Ook dit is mogelijk.

 

Tarieven

Direct een afspraak maken

  Sleep en plaats bestanden hier of blader in bestanden

  chat-image

  Klantenservice

  Kunnen we je helpen?

  We zijn bereikbaar op

  Ma t/m vr

  08.30 - 21.00

  Zaterdag

  10.00 - 17.00

  Zondag

  Gesloten