hero-image

Programma's en pakketten

Onderhoud & APK

Onderhoud van uw laptop en computer

De programma’s (software) op uw computer of laptop moeten regelmatig geüpdatet worden. Zo bent u verzekerd van de laatste, veiligste versie. Wij helpen u met onderhoud van uw laptop of computer. 

 

Hoe u het ook wilt, Monteur aan Huis heeft de oplossing. Onderhoud aan uw laptop of computer kunnen wij bij u thuis doen of via onze Hulp op Afstand software. Zo zorgen wij er voor dat u veilig en onbezorgd  uw computer of laptop kunt blijven gebruiken. Voorbeelden van onderhoud & APK zijn:

 

– Computer sneller maken
– Computer opschonen
– Check en installatie van updates Windows
– Check en installatie van updates drivers

 

Ja, ik wil onderhoud

 

Uw computer sneller maken

Is uw computer of laptop traag? Dit kan erg frustrerend zijn. Met een opgeruimde pc houdt u overzicht en werkt u prettiger. Het is meer dan normaal dat uw laptop of pc na enige tijd trager wordt. Dit komt doordat uw pc bestanden en gegevens opslaat, dit gebeurt ook al als u een programma maar een keer gebruikt. De monteurs hebben veel ervaring met het sneller maken van uw computer of laptop.

 

Pc opschonen
Onze monteurs analyseren eerst wat ervoor zorgt dat uw laptop of pc traag geworden is. Deze bestanden en programma’s die u niet meer gebruikt, brengen wij voor u in kaart. Daarna zorgen we ervoor dat ze verwijderd worden, zodat u weer een snelle laptop of computer krijgt! We kunnen u ook tips geven voor het snel houden van uw pc.

 

Controleren en installeren van updates Windows

Om uw computer of laptop soepel te laten werken, is het van belang dat u altijd updates van Windows uitvoert. Onze monteurs controleren of u bij bent met de laatste updates en installeren voor u meteen de nieuwe versies.

 

Controleren en installeren van updates drivers

Stuurprogramma’s (ook wel drivers) zorgen ervoor dat de onderdelen van uw computer  laptop werken binnen het besturingssysteem. Wanneer u problemen heeft met uw laptop of pc gaat het ook vaak mis bij een verouderd of verkeerd geïnstalleerd stuurprogramma. Onze monteurs controleren of het stuurprogramma van uw pc bijgewerkt moet worden en kunnen meteen voor u de nieuwste versie installeren.

 

 

Tarieven

Direct een afspraak maken

  chat-image

  Klantenservice

  Kunnen we je helpen?

  We zijn bereikbaar op

  Ma t/m vr

  08.30 - 21.00

  Zaterdag

  10.00 - 17.00

  Zondag

  Gesloten