hero-image

Computer & laptop reparatie

Wifi, internet en e-mail

Hulp bij wifi, internet & e-mail

Heeft u problemen met uw wifi? Is het signaal niet overal sterk genoeg en valt uw verbinding weg, is uw internet erg traag of werkt uw e-mail niet meer?

 

Onze monteurs hebben de oplossing!

 

Problemen met wifi 

Wij komen bij u thuis om het probleem te constateren en op te lossen. Vaak kunnen we bijvoorbeeld het wifisignaal al verbeteren door het apparaat net even wat anders in te stellen of fysiek te verplaatsen. Soms is een extra wifipunt nodig, onze monteurs hebben deze altijd mee. Zo heeft u weer een sterke wifiverbinding!

 

Ja, ik wil hulp met internet

 

Hulp op afstand met e-mail

E-mail problemen kunnen we meestal met onze Hulp op Afstand service oplossen, vandaag bellen is dus vandaag een oplossing! Hoe doen we dit? Onze monteurs hebben ruime ervaring met diverse e-mailproblemen en kunnen u ook helpen met het opzetten van een e-mailaccount op uw laptop of computer. Ook wanneer u uw mail niet meer ontvangt, kunnen zij u op afstand hierbij helpen.

 

Internetverbinding verbeteren
Heeft u problemen met een trage internetverbinding? Hapert uw internet of werkt deze helemaal niet meer? Meerdere oorzaken kunnen voor uw internetproblemen zorgen, onze ervaren monteurs gaan dit bij u thuis onderzoeken. Zoals eerder gezegd bekijken we uw wifi, maar ook uw bekabeld internet nemen wij onder de loep. Het kan zijn dat er een instelling niet goed staat in uw modem of router. Wij helpen u met internet aansluiten. Onze monteurs zorgen ervoor dat alle instellingen weer goed staan en dat u weer een goed werkende internetverbinding thuis heeft.

 

Tarieven

Maak nu een afspraak

  chat-image

  Klantenservice

  Kunnen we je helpen?

  We zijn bereikbaar op

  Ma t/m vr

  08.30 - 21.00

  Zaterdag

  10.00 - 17.00

  Zondag

  Gesloten