Direct hulp nodig? Bel 088-4010444

Monteur aan Huis – Keurmerk

Veilig online met het keurmerk van Monteur aan Huis, 1 jaar lang de garantie dat Monteur aan Huis uw Windows 10 problemen op afstand kan oplossen! Lukt dat niet? Dan sturen wij kosteloos een monteur!

mah-keurmerk

Monteur aan Huis wilt u graag zekerheden bieden omtrent uw computer of laptop. Hiervoor is het Monteur aan Huis keurmerk in het leven geroepen. . Als u kiest voor het Monteur aan Huis keurmerk, wordt uw computer via hulp op afstand gecontroleerd op een viertal punten:

  • Beveiliging ( Virusscanner / Schadelijke software )
  • Hardware ( Status SSD, RAM Geheugen, Processor )
  • Systeem ( Updates, Besturingssysteem , Drivers )
  • Back-up ( Voorkomen data-verlies )

Uw systeem wordt tijdens de keuring ook direct opgeschoond en bijgewerkt. Hierdoor bent u na de keuring weer helemaal bij en kunt u zorgeloos genieten van uw computer of laptop. Indien er een onvoldoende wordt gescoord op 1 van de punten, zal onze keurmeester u hierin adviseren, en in overleg meteen de werkzaamheden uitvoeren die dan leiden tot een certificaat.

Na afloop krijgt u direct een persoonlijk certificaat, deze is 1 jaar geldig. Tijdens dit jaar geven wij u de garantie dat wij al uw Windows 10 problemen op afstand kunnen oplossen. Indien dit niet mogelijk is sturen wij kosteloos een monteur.

Zo bent u een jaar lang verzekerd van een goed werkend apparaat!

Leden ( Klanten met een actief jaarlijks/maandelijks lidmaatschap ) : € 60,-

aanvragen – leden

Niet-leden ( Klanten zonder een actief jaarlijks/maandelijks lidmaatschap ) : € 129,95

aanvragen – niet leden