Klantenservice2018-04-24T14:01:11+00:00

Direct hulp nodig? Bel 088-4010444

Monteur aan Huis: Uw computerhulp op afstand en thuis!

Wilt uw computer niet opstarten, bent u documenten kwijt of krijgt u geen internetverbinding? Onze monteurs lossen ál uw computer-, laptop- of internetproblemen snel en vakkundig op!

KLANTENSERVICE

Heeft u een vraag of een klacht? Vul dan een van onderstaande formulieren in en onze helpdesk neemt zo snel mogelijk contact met u op. Onze helpdesk staat ook voor u klaar op Twitter.

VEELGESTELDE VRAGEN

We maken het u bij Monteur aan Huis graag zo makkelijk mogelijk. U kunt kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal
  • Pinnen

Rechttoe, rechtaan. Daar houden we van bij Monteur aan Huis. Daarom betaalt altijd u per dienst en niet per uur. U weet dus precies van tevoren wat u voor onze diensten betaalt.

Bekijk onze tarieven

Nee, Monteur aan Huis rekent nooit voorrijkosten. Dit is al meegerekend in het onderzoek. Bekijk onze tarieven.

Natuurlijk! Afspraken kunnen alleen telefonisch geannuleerd worden, minstens 24 uur van tevoren. Afspraken die te laat worden geannuleerd, brengen we in rekening.

We hebben op ons hoofdkantoor een technische helpdesk. Hier worden geavanceerde computerproblemen opgelost. We zijn 7 dagen per week te bereiken. Dus ook in het weekend. U kunt ons bereiken op 088-4010448.

Die stelt u aan de technische helpdesk. We beantwoorden uw vragen altijd zo nauwkeurig mogelijk. Zo kunt u snel weer aan de slag met uw computer. De technische helpdesk is te bereiken op 088-4010448.

Dat doen wij zeker. We repareren ook alle Mac- en Apple-systemen. Dit is specialistisch werk, en daarom kan het voorkomen dat de afspraak niet direct kan worden ingepland. We zorgen dan dat er een afspraak binnen 5 dagen wordt gemaakt.

Het kan voorkomen dat het probleem niet is verholpen of toch terugkomt. Daarom verlenen wij u garantie. Indien uw probleem toch niet is verholpen, kunt u contact opnemen met onze helpdesk op 088-4010448.

Nou en of. We verkopen nieuwe systemen, laptops en computers. De monteur heeft een brochure bij zich met daarin alle systemen en de bijbehorende prijzen.

STEL HIER UW VRAAG

ONZE PARTNERS