Ophaal & Breng 2018-07-18T11:30:12+00:00

Ophaal & Breng-service

Problemen met uw laptop of computer? Wij halen deze op wanneer het u uit komt en laten onze experts het probleem GRATIS* vaststellen.

Met onze Ophaal & Breng-service:

 Halen wij uw computer of laptop op wanneer dit u uit komt; dit kan al binnen 4 uur.
 Onderzoekt één van onze technische experts uw computer of laptop  zorgvuldig.
Stellen wij het probleem vast en nemen binnen 24 uur contact met u op. We bespreken de oplossing, eventuele kosten* en tijd die nodig is voor het doen van de reparaties.
De Ophaal & Breng-service is maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8:30 – 22:00 uur. Aanvragen voor 18:00 uur kunnen dezelfde avond nog worden opgehaald.

* Mocht u er voor kiezen uw computer of laptop niet te laten repareren, dan brengen wij eenmalig  29,95 in rekening om uw apparaat weer retour te zenden.

Via onderstaand formulier maakt u gemakkelijk een afspraak voor het ophalen van uw apparaat.KIES VOOR DE ZEKERHEID VAN MONTEUR AAN HUIS!

Is uw computer kapot of traag, heeft u problemen met het internet of heeft u hulp met uw laptop nodig? Geen nood! Monteur aan Huis verhelpt al uw computerproblemen snel en vakkundig. Met onze ervaren helpdesk en technische experts staan wij paraat om al uw problemen op te lossen.

Heeft u vragen over onze Ophaal & Breng-service? Bel dan 088-4010444.

7 dagen per week bereikbaar
Landelijke dekking
Vaste prijzen, geen uurtarief
Opgeleide monteurs
Hulp op afstand en hulp aan huis
Al ruim 15 jaar specialist in computer- en laptophulp!